Sådan forbereder du din hud til fest

Vi har alle nogle særlige aftener, som vi bruger ekstra tid på at gøre os klar til, hvad enten det er et bryllup, en fest eller en anden særlig begivenhed. I dette indlæg vil vi komme med vores bedste tips til hvordan du kan forberede din hud, så den er så smuk som muligt på din specielle dag eller aften. 4-5 dage før
- Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling omkring en lille uge før dit arrangement. På den tid vil rødme være dulmet og urenheder vil være synligt minimeret. Det er faktisk først et par dage efter du har fået en ansigtsbehandlet, at du rigtig kan se effekten af den i form af glødende hud med masser af udstråling.

Natten inden
- Brug en ansigtsscrub fx vores SCRUB MASK. Fordelen ved at bruge den aftenen inden er at din hud absorberer mest om natten, så hvis du efterfølgende tager en fugtmaske eller en natcreme på, vil din hud være supersmuk og fugtet når du vågner. 
- Få så meget søvn som du kan, så du ikke har poser under øjnene, eller hævede øjne og så din hud ikke ser kedelig og træt ud.
- Hvis du er så uheldig at du har fået en bums, så brug en 'spot treatment' direkte på bumsen.
- Brug evt. selvbruner på kroppen og i ansigtet. Husk at bruge en scrub inden og komme masser af bodylotion på for et ensartet resultat. 
- Læg din øjencreme i køleskabet (forklaring følger i næste skridt).

På selve dagen
-  Før du lægger på din makeup, kan du give dig selv en hurtig øjenmassage med en afkølet creme. Dup forsigtigt øjencremen på og lav blide bevægelser væk fra øjet. Dette sætter gang i lymfedrænagen og fjerner ophobet væske.
- Hvis du ikke lagde en fugtmaske igår aftes, kan du tage en på om morgenen. Din makeup vil sidde bedre og være mere ensartet. 

I løbet af dagen/aftenen
- Hvis du har tendens til at blive skinnende i løbet af dagen, så husk endelig at pakke nogle 'oil blotting papers', der fjerner 'shine' og fedt i løbet af ingen tid. 

God fest! 

XXX,

Jou Jou Copenhagen 


Nyere indlæg Ældre indlæg