"Kompromisløs og ren hudpleje uden nødvendige tilsætningsstoffer er fællesnævneren for frem nye danske skønhedsmærker, som ildsjælene bag har brugt mange timer i laboratoriet på at skabe. Derfor kan du med fordel købe dansk, næste gang du skal investere i skønhedsprodukter. To produkter udgør indtil videre sortimentet hos skønhedsmærket Jou Jou, som iværksætteren Simon Sørensen gik i gang med at udvikle ud fra missonen om at lave rene og effektive hudplejeprodukter uden unødige tilsætningsstoffer. Med hjælp fra fagligt kompetente udviklere med stor viden om hudplejeindustrien kom Jou Jou til verden med en ansigtscreme og en scrubmaske. Førstnævnte indeholder hyaluronsyre, glycerin og mandelolie, der holder huden blød hele dagen, mens scrubmasken er baseret på ler, som nænsomt fjerner døde hudceller, samt kanel og ingefær, der har til opgave at mindske porerne. Vi glæder os til at se flere nyheder fra Jou Jou."

- Eurowoman/Skønhed April 2016 Nr 219                                        


"Ansigtscremen er let, giver masser af fugt og trænger hurtigt ind. Ansigtsskrubben har en lækker konsistens med masser af små 'slibekorn', som renser huden i dybden, men uden at udtørre. Jeg døjer selv med nogle tørre knopper på overarmenen, hvor skrubben også er super effektiv. Priserne er også ganske fornuftige. Mange varme anbefalinger herfra. 
- Christina Dueholm, Passions For Fashion (Blog)

"Ansigtscremen er silkeblød, drøj i brug og trænger hurtigt ind og giver ansigtet en frisk fornemmelse uanset hvor tidligt om morgenen den påsmøres ansigtet efter en god omgang rens (...) 

Ansigtsscrubben, som i virkeligheden er en lermaske, er dog min klare favorit! Jeg synes den er så skøn. Den er let dosere og påføres ansigtet med lette cirkulære bevægelser, inden den skal have lov til at tørre (...) 

Udover at være gode, er cremerne også smukke at have stående fremme, synes jeg. Og så er de tilmed til at betale uden direktørløn."
- Cana Buttenschøn, Mor Til To (Blog) 


"Verdens bedste Scrub Mask"
- Line Enggrob, Blogger 


"Da jeg læste, at denne her (red. Facial Cream) kan anvendes af alle hudtyper, blev jeg lidt skeptisk. Mest fordi, at cremer, der kan bruges af alle, tit fedter min hud i løbet af dagen, men det har denne her faktisk ikke gjort! Selvom den ikke fedter min hud, så holder den stadig på fugten i løbet af dagen, hvilket er super vigtigt for mig nu, hvor vi går ind i de koldere måneder. Cremen får helt sikkert lov til at blive på min
badeværelseshylde!"
- Caroline Overgaard, Scent of Fashion (Blog)

"Jeg fik lov til at være tester på Jou Jou Copenhagen's lækre ansigtsprodukter, allerede efter 1. behandling kunne jeg mærke en tydelig forskel, og det giver den lækreste babybløde hud efter en gang scrub og derefter deres facial cream."
- Mia, Blogger (Mor_til_Clara)